Porosite!

Daniel Klein Full Aktiv M-103

49.00 41.00

Të gjitha informacionet rreth produktit

Brand Daniel Klein
Gjinia Meshkuj
Qmimi 49.00
Rezistenca  ndaj ujit Po
Garancioni 12 Muaj
Paketim Po
Rrypa Metal & lekure
Transporti Falas
Pranimi Produktit 48h
Pagesa Pas pranimit
Të gjithë klientet janë të lutur që ti lexojnë rregullat për garanconin dhe më shumë detaje rezistencës  ndaj ujit.

Description

Pagesa bëhet gjatë pranimit të produktit nga postieri.

Vonesa mund të ndodhë por në raste të rralla, kjo ndodh shkaku i ngarkesës së postierave me shumë porosi. Kurse për shtetin e Shqipërise dhe Maqedonise produkti vonon nga 2-4 ditë maksimumi.

Qmimi përfshin dhe një bateri swiss made falas.

Në pako keni dhe fletgarancionin , pa të cilën nuk vlen garancioni ne rast se nuk e posedoni.

Produktet janë identike si në fotot e postuara më lart.