Daniel Klein Jewellery 2018.03

18.00

 

BrandDaniel Klein
GjiniaMeshkuj
MaterialiQelik dhe Lekure
GarancionJo
PaketimPo
TransportiFALAS
Pagesa e produktitGjate Pranimit

Të gjithë klientët janë të lutur që ti lexojnë Rregullat e kompanise

 

1 in stock

Description

  • Për qdo porosi kompania jonë ju jep dhe një mundësi tjetër, gjatë pranimit të produktit klienti ka të drejtë të hapë produktin, Ju mund të refuzoni pranimit e porosisë por është e detyrueshme që ai te informoj kompaninë për refuzimin (Vlen vetëm për Republiken e Kosoves)
  • Pagesa gjate pranimit te produktit (Cash)
  • Produktin pranoni brenda nje afati kohor nga 1-2 dite.
  • Kurse për shtetet fqinje si Shqipëri & Maqedoni produkti vonon nga 6 – 12 dite pune maksimumi si dhe jemi të detyruar të shtojme +1.50€ arsyeja e transportit me kosto të lartë.
  • Qdo produkt posedon :
    Paketim adekuat
    Dekorim (në raste të veqanta)