Porosite!

Daniel Klein Set M-107

37.00 29.50

Të gjitha informacionet rreth produktit

Brand Daniel Klein
Gjinia Meshkuj
Qmimi 37.00
Rezistenca  ndaj ujit Po
Garancioni 12 Muaj
Paketim Po
Rrypa Metal & lekure
Transporti Falas
Pranimi Produktit 48h
Pagesa Pas pranimit
Të gjithë klientet janë të lutur që ti lexojnë rregullat për garanconin dhe më shumë detaje rezistencës  ndaj ujit.
Category:

Description

Pagesa bëhet gjatë pranimit të produktit nga postieri.

Vonesa mund të ndodhë por në raste të rralla, kjo ndodh shkaku i ngarkesës së postierave me shumë porosi. Kurse për shtetin e Shqipërise dhe Maqedonise produkti vonon nga 2-4 ditë maksimumi.

Qmimi përfshin dhe një bateri swiss made falas.

Në pako keni dhe fletgarancionin , pa të cilën nuk vlen garancioni ne rast se nuk e posedoni.

Produktet janë identike si në fotot e postuara më lart.