RISI!

Frank Alex F-08

30.00 25.00

BrandFrank  Alex
GjiniaFemra
RrypaMetal
Garancion12 muaj
PaketimPo
TransportiFALAS
Rezistenca ndaj ujit3 ATM
Pagesa e produktitGjate Pranimit

Të gjithë klientët janë të lutur që ti lexojnë Rregullat e kompanise

 

1 in stock

Description

 • Për qdo porosi kompania jonë ju jep dhe një mundësi tjetër, gjatë pranimit të produktit klienti ka të drejtë të hapë produktin, Ju mund të refuzoni pranimit e porosisë por është e detyrueshme që ai te informoj kompaninë për refuzimin(Vlen vetëm për Republiken e Kosoves)
 • Pagesa gjate pranimit te produktit (Cash)
 • Produktin pranoni brenda nje afati kohor nga 1-2 dite.
 • Kurse për shtetet fqinje si Shqipëri & Maqedoni produkti vonon nga 6 – 12 dite pune maksimumi si dhe jemi të detyruar të shtojme +1.50€ arsyeja e transportit me kosto të lartë.
 • Qdo produkt posedon :
  Paketim adekuat
  Fletgarancioni
  Dekorim (në raste të veqanta)