Rregullat

Klient të nderuar , si qdo kompani dhe ne kemi rregullat tona sa i përket garancioneve të cilët duhet patjeter ti lexoj qdo klient për të mos arritur deri tek keqkuptimet

 

GARANCIONI

 

Garancioni vlene vetëm për mekanizmin e brendshëm të orës, që do të thotë nuk mbulohen dëmtimet fizike të shkakutara në pjesët e tjera të jashtme të orës si : dëmtimi rrypave , xhamit , gurëve apo gjëra tjera dekoruese , qelësin për konfigurim , ngjyrë ose butona te jashtëm. Andaj janë lutur të gjithe klientet që në momentin që pranojn produktin të kontrollojnë dhe të verifikojnë qdo gjë me imtësi.

 

Water Resistant

 

Ora nuk duhet assesi te përdoret në vende të mbyllura me avull ose sauna

Foto e më poshtme është demostrimi më i mirë dhe më i qartë për kuptuar kategorit e Rezistences ndaj ujit