Bigotti BG.1.10395-6

42,40 

 

Brand Bigotti
Gjinia Femra
Rrypa Metal
Water Resist 3 ATM
Garancioni 24 muaj
Transporti Falas
Paketim adekuat Po

• Për qdo porosi kompania jone ju jep dhe një mundesi tjeter, gjate pranimit te produktit klienti ka te drejte te hap produktin. Ne rast te dyshimit ose mospelqimit te proiduktit atehere ju keni te drejte refuzimi. Dhe te gjitha shpenzimet I faturohen kompanise (Vlen vetem per Republiken e Kosoves)

• Mundesi pagese Cash ose transfer banker por duhet te dergoni vertetimin duke kontaktuar me qendren toneProduktin e pranoni Brenda nje afati kohor 24h-48h ndersa per shetet fqinje si Shqiperi Dhe maqedonine e verit nga 3-6 dite pune maksimumi. Si dhe jemi te detyruar te shtojme +1.95 shkaku I transportit me kosto te lart.

• Qdo product posedon : Paketim Adekuat, Fletgarancionin si dhe dekorim ne raste te veqanta

Out of stock

Categories: ,